Viešojo transporto naujienos Šeštadienis, 2024-04-20, 1:43 AM
Sveiki atvykę! Guest | RSS
Pagrindinis meniu

Prisijungimas
El. paštas:
Slaptažodis:

Paieška

Main » 2009 » Gruodis » 16 » Kaune perreguliuotos švieslentės
5:03 PM
Kaune perreguliuotos švieslentės

Keleivių pageidavimu perreguliuotos Kauno miesto viešojo transporto naujų troleibusų ir autobusų („Solaris" markės) švieslentės.

Troleibusų švieslentėse iki šiol maršruto pavadinimas buvo rašomas taip: PRADINIS PUNKTAS - Tarpinė vieta - GALINIS PUNKTAS arba PRADINIS PUNKTAS - GALINIS PUNKTAS (naudotas maršruto pavadinimas). Nuo šiol maršruto pavadinimo užrašas pateikiamas tik šoninėje transporto priemonės švieslentėje, o priekinėje švieslentėje rašoma kryptis, pvz.: Į <GALINIS PUNKTAS> arba Į <GALINIS PUNKTAS> per <Tarpinė vieta>. 

Autobusų švieslentėse naudotas maršruto pavadinimo užrašymas taip pat keičiamas ir yra pateikiamas tokia pačia formuluote, kaip troleibusų švieslentėse. Priekinėje švieslentėje rašoma kryptis: Į <GALINIS PUNKTAS>, o šoninėje švieslentėje maršruto pavadinimas PRADINIS PUNKTAS - GALINIS PUNKTAS. Anksčiau autobusų priekinėse švieslentėse buvo pateikiamas maršruto pavadinimas.

Iki šiol buvę užrašai keleivių netenkino, nes buvo neinformatyvūs, tekstas buvo ilgas, nes priekinėje švieslentėje buvo pateikiamas ir pradinio punkto pavadinimas. Nuo šiol atvykstant transporto priemonei iškart bus matomas galinio punkto pavadinimas. O troleibusui ar autobusui atvykus į stotelę - visas maršruto pavadinimas. Tai ypač aktualu keleiviams, važiuojantiems iš dvikrypčių stotelių, tokių kaip „Klinikos". Užrašas dabar trumpesnis, todėl jį lengviau perskaityti ir suprasti.

Šie pakeitimai bus naudojami kol kas tik naujų transporto priemonių švieslentėse, nes senesnių autobusų švieslenčių perprogramavimo ir užrašo pateikimo galimybės yra ribotos.

Informacija paskelbta bendradarbiaujant su portalu kaunastrans.lt 

Peržiūrėjo: 2051 | Įdėjo: Kimster | Įvertinimas: 0.0/0
Komentarai: 0
Tik užsiregistravę nariai gali rašyti komentarus.
[ Registracija | Prisijungti ]
Kalendorius
«  Gruodis 2009  »
SePirAnTreKetPenŠeš
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Apklausa
Ko reikėtų šiam puslapiui?
Iš viso atsakymų: 26

Draugai
  • Čia gali būti Jūsų puslapio reklama
  • Nemokama reklama

  • Statistika

    Iš viso tinklapyje: 1
    Svečių: 1
    Narių: 0

    Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
    autobusas.ucoz.com © 2024Free website builderuCoz